„Autostop Moldova” îi unește pe toți locuitorii Chișinăului și ai țării într-o familie prietenoasă de asistență reciprocă, aplicația vă permite să găsiți o mașină care trece în viitorul apropiat.
Am elaborat o aplicație mobilă socială care vizează mișcări profitabile atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Pietonii caută indicații de orientare și selectează opțiunile disponibile de la proprietarii de autovehicule. În mesajul despre traseu, este indicat cît numărul de telefon a proprietarului autovehicolului cît și restul detaliilor despre călătorie.
UX/UI design Proiectarea design-ului de user interface în care comoditatea (UX) și aspectul (UI) sunt la fel de importante. Detalii
Înregistrare rapidă (doar e-mail) O modalitate convenabilă de înregistrare, care va ajuta la economisirea de timp pentru utilizatori și, ca urmare, îi va stimula să se înregistreze. Detalii
Dezvoltare backend Dezvoltarea funcționalității părții interne a site-ului web, care, de regulă, nu este vizibilă pentru utilizatorul mediu, dar joacă un rol important în asigurarea funcționarea site-ului. Detalii
Dezvoltare frontend Aspectul site-ului web este dezvoltarea unei interfețe pe care utilizatorul o vede și apoi interacționează prin deschiderea unei pagini web. Detalii
HTML
Este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.
DetaliiCSS
Este un standard pentru atașarea sau formatarea elementelor unui document HTML.
DetaliiJavaScript
JavaScript (JS) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor funcționalități în paginile web.
DetaliiBootstrap
Bootstrap este o suită gratuită de instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Include șabloane de proiectare HTML și CSS pentru tipografie, formulare web, butoane și alte componente ale interfeței web.
DetaliiPHP
Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.
Detalii