Autostop

Găsiți-vă colegul de călătorie în cel mai apropiat timp

Autostop

Client

«Xsort Team»

Data lansării

Noiembrie 2015

Țară

Republica Moldova

Descriere

„Autostop Moldova” îi unește pe toți locuitorii Chișinăului și ai țării într-o familie prietenoasă de asistență reciprocă, aplicația vă permite să găsiți o mașină care trece în viitorul apropiat.

lucrări

  • Aplicații mobile
  • Suportul tehnic
  • Servicii IT conexe
  • Găzduirea și serverul

Features (funcționalitate suplimentară)

Am elaborat o aplicație mobilă socială care vizează mișcări profitabile atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Pietonii caută indicații de orientare și selectează opțiunile disponibile de la proprietarii de autovehicule. În mesajul despre traseu, este indicat cît numărul de telefon a proprietarului autovehicolului cît și restul detaliilor despre călătorie.

  • UX/UI design Proiectarea design-ului de user interface în care comoditatea (UX) și aspectul (UI) sunt la fel de importante. Detalii

  • Înregistrare rapidă (doar e-mail) O modalitate convenabilă de înregistrare, care va ajuta la economisirea de timp pentru utilizatori și, ca urmare, îi va stimula să se înregistreze. Detalii

  • Dezvoltare backend Dezvoltarea funcționalității părții interne a site-ului web, care, de regulă, nu este vizibilă pentru utilizatorul mediu, dar joacă un rol important în asigurarea funcționarea site-ului. Detalii

  • Dezvoltare frontend Aspectul site-ului web este dezvoltarea unei interfețe pe care utilizatorul o vede și apoi interacționează prin deschiderea unei pagini web. Detalii

Tehnologii

HTML

HTML

Este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.

Detalii
CSS

CSS

Este un standard pentru atașarea sau formatarea elementelor unui document HTML.

Detalii
JavaScript

JavaScript

JavaScript (JS) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor funcționalități în paginile web.

Detalii
Bootstrap

Bootstrap

Bootstrap este o suită gratuită de instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Include șabloane de proiectare HTML și CSS pentru tipografie, formulare web, butoane și alte componente ale interfeței web.

Detalii
PHP

PHP

Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.

Detalii

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Să începem colaborarea

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us! Greşeală! Reîncărcați pagina și verificați dimensiunea fișierului atașat!