Gloss Pack

Soluții de ambalare pentru a menține produsele alimentare În prospețime

Gloss Pack

Client

«Gloss Pack»

Data lansării

Iulie 2017

Țară

Olanda

Descriere

Gloss Pack expune la dispoziția clienților săi mașini de ambalat, filme, containere etc. pentru a păstra produsele alimentare mereu proaspete. Domeniul de aplicare este întreaga industrie alimentară.

lucrări

 • Web site - carte de vizită
 • Suportul tehnic
 • Servicii IT conexe
 • Elaborarea Termenilor de Referință
 • Selectarea șablonului pentru web-site
 • Găzduirea și serverul
 • Găzduire și configurare web
 • Gazduire web pentru un site carte de vizită

Features (funcționalitate suplimentară)

De către echipa specialiștilor noștri, a fost elaborat un landing page pentru compania «Gloss Pack», utilizând un design concept pregătit anterior. A fost creată pagina cu lista produselor a companiei, pagina cu descrierea detaliată ale acestora și un formular comod în utilizare pentru a stabili legătura directă dintre utilizatori și producător. 

 • Optimizarea SEO de bază și analytics Înregistrarea site-ului web în motoarele de căutare și configurarea inițială a site-ului pentru cerințele de bază ale motoarelor de căutare. Detalii

 • Multilingv Funcțiile site-ului vă permit să salvați mai multe versiuni lingvistice ale fiecărei pagini de site, în baza de date și ca utilizatorii să poată schimba limba interfeței. Detalii

 • Traducerea conținutului în alte limbi Traducere profesională a textelor site-ului în alte limbi. Detalii

 • Dezvoltare backend Dezvoltarea funcționalității părții interne a site-ului web, care, de regulă, nu este vizibilă pentru utilizatorul mediu, dar joacă un rol important în asigurarea funcționarea site-ului. Detalii

 • Dezvoltare frontend Aspectul site-ului web este dezvoltarea unei interfețe pe care utilizatorul o vede și apoi interacționează prin deschiderea unei pagini web. Detalii

Tehnologii

Laravel

Laravel

Laravel este un framework open source conceput pentru dezvoltare folosind modelul arhitectural MVC. Laravel este eliberat sub licența MIT. Codul sursă al proiectului este găzduit pe GitHub.

Detalii
HTML

HTML

Este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.

Detalii
CSS

CSS

Este un standard pentru atașarea sau formatarea elementelor unui document HTML.

Detalii
JavaScript

JavaScript

JavaScript (JS) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor funcționalități în paginile web.

Detalii
PHP

PHP

Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.

Detalii
Google Fonts

Google Fonts

O bibliotecă, cu un conținut de peste 800 de fonturi, un catalog interactiv pentru vizualizarea acestora.

Detalii
NGINX

NGINX

Un server web care poate fi folosit și ca proxy invers, echilibru de încărcare, proxy de mail și cache HTTP.

Detalii

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Să începem colaborarea

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us! Greşeală! Reîncărcați pagina și verificați dimensiunea fișierului atașat!