TRIS AUTO

Unul dintre cele mai bune centre de anvelope din Chișinău

TRIS AUTO

Client

«Tris Auto»

Data lansării

Decembrie 2018

Site-ul

trisauto.md

Țară

Republica Moldova

Descriere

Compania «Tris Auto» lucrează în domeniul auto din anul 1996 și este reprezentantul oficial al brand-urilor GoodYear, Hankook, Toyo Tyres în Republica Moldova.

Sarcini atribuite

 • Integrarea site-ului cu 1c, Microsof Access
 • Importul de mărfuri din XLSX
 • Modulul de selecție a anvelopelor după marca automobilului
 • Modulul „Selectarea jantelor după dimensiune”
 • Cronologia prețurilor a fiecărui articol
 • Acces pentru parteneri
 • Căutare și filtre cu generarea a linkurilor unice
 • Adăugarea automată de filigran pentru toate imaginile unde este reprezentată marfa

lucrări

Magazinul online dezvoltat a devenit în primul rând un portal convenabil pentru utilizatorii clientului, iar pentru angajați un sistem complet de gestionare a documentelor.

 • Întocmirea caietului de sarcini

 • UX/UI design

 • Panou de administrare individual

 • Multilingv

 • Schimb de date prin API

 • SMS mesaje

 • Module de programare on-line

 • Selectarea anvelopelor și roților după marca automobilului

Tehnologii

Laravel

Laravel este un framework web gratuit și open source conceput pentru dezvoltare folosind modelul arhitectural MVC. Laravel este eliberat sub licența MIT. Codul sursă al proiectului este găzduit pe GitHub.

jQuery

jQuery este o platformă de dezvoltare JavaScript, concepută pentru a ușura și îmbunătăți procese precum traversarea arborelui DOM în HTML, managementul inter-browser al evenimentelor, animații și cereri tip AJAX.

HTML

Este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.

CSS

Este un standard pentru atașarea sau formatarea elementelor unui document HTML.

Bootstrap

Bootstrap este o suită gratuită de instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Include șabloane de proiectare HTML și CSS pentru tipografie, formulare web, butoane și alte componente ale interfeței web.

PHP

Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.

#site comercial #seo #Design #web portal

Recomandări
ale clientului

Haceaturean S.R.

CEO & founder TRIS AUTO

Compania noastră este reprezentantul oficial al Goodyear în Republica Moldova. Suntem profesioniști în domeniul nostru, prin urmare cooperăm doar cu specialiști cu înaltă calificare. Lucrarea noastră comună cu "Xsort Web Studio" a început acum mai bine de 5 ani. Sunt oameni talentați și creativi. Au realizat mai multe proiecte de succes pentru noi pentru Internet. Suntem în permanență în contact și răspund rapid tuturor dorințelor noastre.

Unul dintre proiectele noastre a fost unul pe termen lung și consumator de energie, deoarece implică o sarcină complexă și cel mai important este ca acestea să înceapă cu dezvoltarea sa de la zero, numai pe baza ideilor. Sarcina principală a fost crearea unui magazin online care să fie un portal convenabil pentru utilizatorii noștri, iar pentru angajații noștri a devenit un sistem de gestionare a proiectelor și de gestionare a documentelor.

Printre altele, acest proiect s-a dezvoltat constant și continuă să crească și astăzi și, prin urmare, necesită îmbunătățire permanentă, actualizare, aplicare a celor mai noi tehnologii, idei inovatoare. Mai exact, ne putem baza întotdeauna pe specialiștii de la "Xsort". Echipa susține și implementează tehnic toate ideile noastre: de la modulele de selecție, filtrele de pe site până la integrarea bazei de nomenclatură cu sistemele noastre interne bazate pe MS Access, 1C , înregistrarea istoricului prețurilor, formarea de accesuri separate cu drepturi speciale pentru angrosiștii noștri. Pentru noi, criterii precum personalul cu înaltă calificare, munca rapidă și eficientă, întruchiparea ideilor inovatoare și propunerea propriilor idei cu privire la tehnica parte și optimizarea lucrării în ansamblu au fost importante. Toate cerințele noastre erau pe deplin conforme cu compania "Xsort Web Studio".

Dorim să exprimăm o recunoștință specială CEO-ului companiei Alexandr Cernisiov, care s-a remarcat ca un profesionist de nivel înalt, care a exercitat controlul în toate etapele de dezvoltare a proiectului, începând de la negocieri și prezentarea ideilor, terminând cu o funcționare Putem recomanda cu încredere această companie ca partener de încredere pentru orice proiecte inovatoare și moderne, din punct de vedere tehnic, și așteptăm cu nerăbdare o cooperare suplimentară cu acestea.

Textul complet al recomandării, puteți vedea Aici .

Citeste mai multRulează

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Completați formularul
Pentru a colabora cu noi

Apăsînd butonul “Trimite”, dvs afirmați că sunteți de accord cu
Politica de confidențialitate
Completați articolele marcate cu * Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us!