Cod promoțional: 3971Introduceți acest cod în
formularul de comandă
și obțineți o reducere.

Oficiu Moscova: +7 (499) 70-449-06

Oficiu Chişinău: +373 (22) 73-17-03

Servicii:


Creare Web | Design şi animaţie | Softuri | Marketing on-line | Identica şi strategie | Asigurarea servicii de hosting
Site-ul-carte de vizită - se potriveşte perfect atât întreprinderilor mici şi mijlocii, cât şi persoanelor private. Un asemenea site convenabil transmite informaţiile de bază despre deţinătorul său, datele de contact, domeniul de activitate şi servicii, poate să conţină galerii video, foto, module de ştiri. Panoul administrativ oferă posibilitatea de a adăuga/redacta orice informaţii de pe site fără atragerea realizatorilor.

Exemplu de asemenea site - www.xsort.ru
Preţul site-ului-cărţii de vizită – apăsaţi pentru a afla preţul.

Magazin on-line cu catalog de mărfuri - яeste vitrina întreprinderii dumneavoastră, constituie un instrument puternic pentru extinderea afacerii dumneavoastră sau pentru construirea ei de la zero. Doar cu ajutorul magazinului on-line marfa dumneavoastră fa putea fi văzută de un număr cât mai mare de clienţi, care vor putea face comenzi din orice loc comod pentru ei.

Exemplu de magazin on-line - www.trisauto.md
Preţul magazinului on-line – apăsaţi pentru a afla preţul.

Site-uri exclusive - va permite realizarea oricăror idei ale dumneavoastră, cu toată complexitatea lor – fie că este un design creativ, o structură neconvenţională a site-ului sau sarcini de program complexe ale site-ului.

Exemplu de asemenea site - www.geo-forum.ru
Preţul site-ului-cărţii de vizită – apăsaţi pentru a afla preţul.
Design-uri inedite pentru site
Animaţie flash (de la bannere până la site-uri întregi)
modelare ЗD şi grafică 3D
Integrare 1С
Aplicaţii mobile
Secţiuni de site-uri complexe
Servicii pentru utilizatori
Sisteme informaţionale
SEO
Media sociale
Copywriting
Completarea site-urilor
Identitate corporativă
Denumire
Scurtă introducere pe piaţă
Analiza mediului concurenţial
Strategie de dezvoltare pe termen lung a proiectului web
Hosting este proiectat pentru a găzdui site-uri mici și este ideal pentru persoanele care nu versat în nuanțele serverelor și tehnologii Internet.

Noi practicăm o abordare individuală pentru rezolvarea problemelor clienților. Pur și simplu specificați ce doriți   ca urmare, și noi configuram și lansam

Dvs.   nu este nevoie să se îngropa   în nuanțele site-ului, ghici « Sacred » sensul termenilor confuze și rupe panoul administrativ automatizat și gazdă ceva particularizare. Experții noștri fac tot.

Cum funcționează?


Să completați formularul — cerere pentru a găzdui site-ul.
Specialistul nostru vă va contacta și să clarifice toate cerințele și dorințele dumneavoastră.
În cazul în care nevoile dumneavoastră coincid cu posibilitățile noastre — Noi cerem toate datele necesare pentru introducerea site-ului.
Transmite noi o copie a site-ului, în orice mod convenabil și formatul.
Ne configuram propriile de hosting și implementam pe site-ul.
Dacă aveți deja un domen, vom arăta cum să-l configurați pentru a lucra cu hosting nostru (sau noi configuram totul, dacă aveți dificultăți).
Dacă nu aveți un domeniu — va ajutam cu achiziție și configurația lui.
În continuare, mențineți   audit de securitate strict al site-ului dvs. , verificam pentru viruși, troieni, cod rău intenționat. Dacă este necesar, configuram o protecție suplimentară împotriva site-ul de hacking.
Dacă este necesar, pentru a optimiza funcționarea site-ului, pentru că ne-am nevoie de o performanță rapidă și de încredere de găzduire.
După ce toate lucrările — veți obține un site web complet de lucru și va fi capabil să-l testeze timp de 15 zile.
Daca iti place cum functioneaza site-ul, vă asigurați hosting timp de 1 an.
Pe tot parcursul anului, ne uitam performanța site-ului dvs., să efectueze controale constante pentru viruși și coduri rău intenționate, fac copii de siguranță.


Veți plăti o singură dată timp de 1 an. Pretul este negociabil. Prețul de bază al unui site de găzduire — de la 50 $ pe an. În orice caz, nu necesită plata imediată, și nu se va opri site-ul de internet pentru cea mai mică întârziere la plată. Principalul lucru pe care site-ul dvs. a lucrat bine, iar problemele de plată decidem pe bază de rutină.

Periodic, vom efectua o analiză a resurselor consumate de către site-ul tau. În cazul consumului și o creștere semnificativă a mdash; vom forțat să fie reconsidere costul serviciilor noastre. Dacă nu vom reuși să cadă de acord asupra unui preț reciproc avantajos & mdash; vom da o multime de timp pentru a trece la un alt furnizor de hosting.

Cât costă site-ul dumneavoastră web?

Pentru a afla costul site-ului dumneavoastră, expediaţi-ne comanda sau contactaţi consultanţii.

Aflaţi preţul

În sus :)