EFT-AERO

cel mai bun furnizor de vehicule aeriene fără pilot

EFT-AERO

Client

«EFT-AERO»

Data lansării

Martie 2020

Site-ul

eft-aero.ru

Țară

Rusia

Descriere

Compania «EFT-AERO» este o divizie structurală a companiei Effective Technologies și face parte din «EFT-GROUP». Această divizie este specializată în furnizarea de vehicule aeriene fără pilot, service în garanție și asistență tehnică, instruire în lucrul cu echipamente și software.

Sarcini atribuite

 • Dezvoltă un site web de la zero
 • Elaborați un logo corporativ
 • Adăugați posibilitatea de a comanda bunuri online
 • Elaborați o versiune de site web receptiv
 • Secțiunea „Galerie” pentru a afișa produsele disponibile

lucrări

Au fost efectuate următoarele lucrări:

 • Am întocmit o sarcină tehnică detaliată

 • Oferirea Hosting-ului calitativ

 • Crearea logotipului corporativ

 • Suportul tehnic pentru site

 • Configurarea adaptabilității site-ului pentru diferite dispozitive

 • Implementarea a mai multor servicii într-un singur site web

 • Folosind un design de șablon pre-pregătit

 • Conexiune a rețelelor sociale

Tehnologii

 

#cайт-визитка #seo

Recomandări
ale clientului

Musteță Asea

Director de marketing companiei SRL Lapmol

Sunt Musteata Asya, directorul de marketing al ICS „Lapmol” SRL și scriu acest lucru în sprijinul participării lui Alexandr Cernisiov la programul de formare SABIT „Tehnologii informaționale: infrastructură și dezvoltarea companiilor startup”.
Compania noastră, Lapmol SRL, este un producător major de produse lactate și este un reprezentant exclusiv al unor companii internaționale cunoscute pe piața Republicii Moldova. Este important pentru noi să oferim produse de calitate și să ținem pasul cu vremurile. De aceea, am început să căutăm parteneri care să folosească instrumente moderne în proiecte online și alegerea noastră s-a bazat pe compania Xsort Web Studio.
La momentul începerii cooperării, aveam câteva evoluții tehnice care erau destul de greu de utilizat. Compania Xsort Web Studio ne-a ajutat să reparăm și să îmbunătățim codul de programare deja existent, care acum ne permite să suportăm traficul mare către site și încărcarea sa grea.
Profesionalismul și inovația angajaților Xsort ne permite să dezvoltăm clubul nostru client, care constă în înregistrarea participanților săi și efectuarea de desene periodice bazate pe algoritmi special dezvoltați (www.casutamea.md). Inovațiile propuse de angajații acestei companii ne-au ajutat în implementarea multor soluții de marketing în aplicații web și fac acest sistem nu numai eficient, ci și ușor de utilizat.
Mulțumim acestei companii, precum și șefului acesteia Alexandr Cernisiov, care s-a impus ca un partener profesionist și de încredere, care este bine versat în afacerea sa.
Sunt sigur că pentru Xsort Web Studio este o oportunitate unică de a învăța tehnologiile companiilor străine, normele legale și standardele internaționale, de a face schimb de experiență și de a obține noi cunoștințe, de a fi inspirat de idei noi și, cel mai important, de a stabili parteneriate . Mai mult, Alexandr Cernisiov va fi un excelent stagiar în acest program și va putea extrage din acesta o mulțime de informații valoroase, pe care ulterior le poate folosi în mod eficient în munca sa.

Textul complet al recomandării, puteți vedea Aici .

Citeste mai multRulează

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Completați formularul
Pentru a colabora cu noi

Apăsînd butonul “Trimite”, dvs afirmați că sunteți de accord cu
Politica de confidențialitate
Completați articolele marcate cu * Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.