Client

«PARTS GENIUS»

Data lansării

Decembrie 2017

Țară

Marea Britanie

Descriere

Parts Genius este un magazin online de piese auto, a cărui direcție principală este furnizarea unei game complete de servicii pentru selecția, vânzarea și livrarea de piese în Marea Britanie, precum și în Europa Centrală și Europa de Vest.

lucrări

 • Dezvoltarea site-ului web
 • Magazin Online
 • Site-uri adaptive
 • Analizare web
 • Securitate și stabilitate
 • Servicii IT conexe
 • Prototiparea site-ului web
 • Elaborarea Termenilor de Referință
 • Server pentru web portaluri
 • Backup de date

Features (funcționalitate suplimentară)

 • UX/UI design Proiectarea design-ului de user interface în care comoditatea (UX) și aspectul (UI) sunt la fel de importante. Detalii

 • Optimizarea SEO de bază și analytics Înregistrarea site-ului web în motoarele de căutare și configurarea inițială a site-ului pentru cerințele de bază ale motoarelor de căutare. Detalii

 • Panou de administrare individual Panoul de control al site-ului web care se reglează individual. În același timp, orice persoană care nu are abilități de programare poate lucra cu aceasta. Detalii

 • Logo Design Proiectarea profesională și designul unui logo exclusiv - de la schițe la un rezultat excelent care nu vă va lăsa indiferent. Detalii

 • Sortare și filtrare Folosit pentru a ușura găsirea obiectelor (produse, unități) pe site-ul dvs. web. Detalii

 • Versiune mobilă (Designul adaptiv) Versiunea site-ului web pentru utilizare ușoară pe un dispozitiv mobil (adesea o alternativă la o aplicație mobilă) Detalii

 • Achitări online - integrarea MAIB / MICB / Victoriabank Posibilitatea de a plăti comanda direct pe site. Integrarea directă a băncilor: MAIB, Victoriabank, MICB, precum și a sistemelor de plăți online: PayNet, Yandex, PayPal etc. Detalii

 • Dezvoltare backend Dezvoltarea funcționalității părții interne a site-ului web, care, de regulă, nu este vizibilă pentru utilizatorul mediu, dar joacă un rol important în asigurarea funcționarea site-ului. Detalii

 • Dezvoltare frontend Aspectul site-ului web este dezvoltarea unei interfețe pe care utilizatorul o vede și apoi interacționează prin deschiderea unei pagini web. Detalii

Tehnologii

Laravel

Laravel

Laravel este un framework open source conceput pentru dezvoltare folosind modelul arhitectural MVC. Laravel este eliberat sub licența MIT. Codul sursă al proiectului este găzduit pe GitHub.

Detalii
jQuery

jQuery

jQuery este o platformă de dezvoltare JavaScript, concepută pentru a ușura și îmbunătăți procese precum traversarea arborelui DOM în HTML, managementul inter-browser al evenimentelor, animații și cereri tip AJAX.

Detalii
HTML

HTML

Este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afișate într-un browser (sau navigator). În cadrul dezvoltării web de tip front-end, HTML este utilizat împreună cu CSS și JavaScript.

Detalii
CSS

CSS

Este un standard pentru atașarea sau formatarea elementelor unui document HTML.

Detalii
Vue.js

Vue.js

Vue.js este o sursă cadru JavaScript deschis pentru dezvoltarea front-end. Se integrează cu ușurință în proiecte folosind alte biblioteci JavaScript.

Detalii
JavaScript

JavaScript

JavaScript (JS) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor funcționalități în paginile web.

Detalii
Bootstrap

Bootstrap

Bootstrap este o suită gratuită de instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Include șabloane de proiectare HTML și CSS pentru tipografie, formulare web, butoane și alte componente ale interfeței web.

Detalii
PHP

PHP

Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.

Detalii
Google Tag Manager

Google Tag Manager

Un sistem de gestionare a etichetelor (TMS) care vă permite să actualizați rapid și ușor codurile de măsurare și fragmentele de cod aferente cunoscute în mod colectiv sub numele de etichete de pe site-ul dvs. web sau din aplicația mobilă.

Detalii
Webpack

Webpack

Un pachet de module JavaScript open source.

Detalii

Feedback
de la clientul nostru

User

Administrația partsgenius.com

Sarcina principală a fost de a forma un concept de bază al unui nivel modern de funcționalitate și design pentru cea mai rapidă implementare în sistemul de comerț electronic și de a crea o bază stabilă pentru îmbunătățiri și integrări ulterioare. A fost posibilă implementarea integrală a lanțului de căutare, selecție și achiziție a produsului dorit cu ajutorul elementelor de navigare și filtrare a articolelor vândute, realizându-se integrarea necesară cu serviciul api pentru obținerea datelor.

Lucrarea a fost efectuată cu interacțiunea constantă cu clientul și controlul strict al funcționalității implementate, au fost luate în considerare toate dorințele clientului și au fost aplicate corecțiile și îmbunătățirile necesare în cadrul contractului. În general, a fost primită o soluție completă, care în continuare, a influențat dezvoltarea și îmbunătățirea a interacțiunii clientului cu site-ul partsgenius.com.
În cele din urmă, clientul a fost destul de mulțumit de munca depusă, ceea ce a făcut posibilă obținerea unui sistem funcțional „de la zero” într-un timp scurt.

Textul complet al recomandării, puteți vedea aici .

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Să începem colaborarea

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us! Greşeală! Reîncărcați pagina și verificați dimensiunea fișierului atașat!